These Days en Mazda bekroond op de Webby Awards

These Days mag nog wat plaats vrijmaken in de prijzenkast voor een felbegeerde Webby Award. Het bureau wint de prestigieuze prijs in de categorie Media & PR voor “The Sound of Tomorrow”, een campagne die op een verrassende en digitaal innoverende manier een link legt tussen Mazda en Tomorrowland.

De campagne werd verkozen door de jury van de IADAS (International Academy of Digital Arts and Sciences). Hiermee haalt These Days dit jaar als enige Belgische bureau een “Oscar voor het internet” binnen, of zoals The New York Times het noemt; The Internet’s highest honor. 

Erwin Jansen

CEO, THESE DAYS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be