These Days en Telenet lanceren niets onthullende onthullingen voor Game of Thrones

Leeft Jon Snow nog? Geraken The White Walkers voorbij The Wall? En vindt Khaleesi haar draken terug? Dat en nog veel meer kom je niet te weten in de lanceringscampagne voor het nieuwe seizoen van Game of Thrones. These Days creëerde namelijk zelfbewuste teasers om de première van het zesde seizoen bij Play More aan te kondigen. Een aantal teasers die van zichzelf weten waarvoor ze dienen: fans warm maken voor de meest spectaculaire onthullingen om uiteindelijk helemaal niets te verklappen. 

De campagne bestaat uit vier audio- en drie videoteasers die verspreid worden via radio en social media. Elke teaser focust op een belangrijke cliffhanger uit het vorige seizoen van de serie die in het nieuwe seizoen onthuld zal worden. Of niet?

Wie met zekerheid wil weten hoe de strijd om De IJzeren Troon verder gaat, zal de topserie van HBO vanaf 25 april gewoon zelf moeten bekijken in Play More van Telenet.

 

Credits:

Client: Telenet

Contacts: Marilyn Debisschop

Agency: These Days

Account: Stephanie Katic

Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn

Creation: Gertjan De Smet, Tomas Van Loon

Production: Ingeborg Van Hoof

Radio producer: Mathias Lewis

RTV producer: Ruben Van Den Heuvel, Julien Kerknawi

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be