These Days en Telenet vliegen elkaar in de armen

These Days bedacht voor Telenet een activatie om de slogan “’t Zijn geweldige tijden om samen te beleven” nog meer kracht bij te zetten. Tijdens de eindejaarsperiode installeerde het bureau op 10 locaties Het Knuffelkraam

Daar konden mensen een gratis warme chocomelk krijgen. Maar om die chocomelk warm te krijgen, moest je elkaar stevig knuffelen. Er werd een op maat gemaakt knuffeldetectiesysteem ontwikkeld op basis van blob detection-technologie. Deze algoritmes identificeren menselijke bewegingen, zoals knuffels. Zodra het systeem een knuffel waarnam, werden twee microgolfovens geactiveerd, die de chocomelk opwarmden. Tijdens de 30 seconden durende knuffel werd ook een foto genomen die je meteen in de Telenetshop kon afhalen.

 

De hele actie werd in een social video gegoten die meteen fungeerde als warme kerstgroet van Telenet op Facebook en Instagram.

 

Credits

 

Client: Telenet
Contacts: Olivier Severs, Monia Ben Tahar, Sarah De Haes, Erik Van Der Kolk

Agency: These Days
Accounts: Sarah Souffriau, Ine Mannaerts
CD: Pieter Staes, Manuel Ostyn
Creation: Wout Geysen, Tijs Dejonckheere
Design: Inge Vanhees
Animation design: Mika Naudet
Producer: Ingeborg Vanhoof
Regisseur: Tijs Dejonckheere
Video crew: Toon Perseyn, Neal Willaert, Diana Musca
Montage: Thijs Hasselman
Partners: Butik, e-demonstrations, Mojuice

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be