These Days en VAB zonder zorgen op reis.

These Days creëerde binnen het nieuwe VAB-koepelconcept een tweede reeks radiospots, prints en banners. Deze keer om VAB-Reisbijstand extra in de verf te zetten. Want zorgen… die heb je liever niet op vakantie. Dat benadrukt These Days in 4 verschillende radiospotjes. Zo horen we een vader zich afvragen of er bij een slecht verteerbaar all-in buffet ook wc-papier a volonté hoort. En of dat rode lampje in de wagen in ’t buitenland exact hetzelfde betekent…

Hoofdrollen in de bijhorende visuele uitingen zijn dan weer weggelegd voor een stelend aapje, een door de zon verbrandde man en een vallend ijsje. Want ‘je kent het wel’… die kleine ongelukjes op vakantie. Snel gebeurd, maar ook even snel weer vergeten. Gelukkig kan je voor échte problemen op vakantie dus rekenen op VAB-Reisbijstand.

Naast de campagne werd er ook een DM verstuurd. Daarin doet VAB ietwat ongelukkige vakantiegroetjes aan iedereen en benadrukt zo nogmaals dat een verzekering nemen op vakantie een goed idee is.

  • Client: VAB
  • Client Contact: Diane Aerts, Gisèle De Groote, Rik Hemelaer
  • Agency: These Days
  • Account: Ine Beeckmans, Veroniek Hesters
  • CD: Pieter Staes, Manuel Ostyn
  • Creation: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers, Joeri Quinet, Bram Van Looveren
  • Strategy: Katleen De Vlieger
  • Producer: Ingeborg Van Hoof

 

VAB_NL20s_Autopech_A_180517.mp3

MP3 - 470 Kb

VAB_NL20s_Autopech_B_180517.mp3

MP3 - 470 Kb

VAB_NL20s_Portefeuille_D_180517.mp3

MP3 - 470 Kb

VAB_NL20s_Ziek-Hotel_180517.mp3

MP3 - 470 Kb

Joke Tersago

These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be