These Days en Vlam/Bio: ook de samenwerking is duurzaam

Na competitie met DDB en Gutz & Glory is These Days als uittredend bureau erin geslaagd om ook deze keer weer het biobudget van de VLAM te winnen.
Na de drie vorige jaren volop te focussen op het brede gamma bioproducten met de campagne “Bio. Je kan er niet meer omheen.” zal het accent de volgende jaren gelegd worden op het nog duidelijker maken van de meerwaarde van bio. En dat door dieper in te gaan op de verschillende voordelen die bio te bieden heeft. Omdat die verschillende voordelen heel uiteenlopend zijn koos These Days resoluut de kaart van branded content.

 

Marina Sablon, Promotie Manager VLAM: “In tegenstelling tot de vorige jaren was de bioboodschap niet in één simpele gedachte te vatten. These Days onderscheidde zich met een relevant en verrassend voorstel waarbij we de voordelen van bio op een voor de consument entertainende manier in de kijker kunnen zetten."

 

Het project is ook ingediend voor EU-subsidie, omdat het mee ondersteuning biedt aan het Europees biolabel. Zodra de beslissing daarover gevallen is, wordt het project uitgerold. De lanceringsperiode is voorzien in het voorjaar van 2018.

 

Joke Tersago

These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com