These Days en Vlam/Bio: ook de samenwerking is duurzaam

Na competitie met DDB en Gutz & Glory is These Days als uittredend bureau erin geslaagd om ook deze keer weer het biobudget van de VLAM te winnen.
Na de drie vorige jaren volop te focussen op het brede gamma bioproducten met de campagne “Bio. Je kan er niet meer omheen.” zal het accent de volgende jaren gelegd worden op het nog duidelijker maken van de meerwaarde van bio. En dat door dieper in te gaan op de verschillende voordelen die bio te bieden heeft. Omdat die verschillende voordelen heel uiteenlopend zijn koos These Days resoluut de kaart van branded content.

 

Marina Sablon, Promotie Manager VLAM: “In tegenstelling tot de vorige jaren was de bioboodschap niet in één simpele gedachte te vatten. These Days onderscheidde zich met een relevant en verrassend voorstel waarbij we de voordelen van bio op een voor de consument entertainende manier in de kijker kunnen zetten."

 

Het project is ook ingediend voor EU-subsidie, omdat het mee ondersteuning biedt aan het Europees biolabel. Zodra de beslissing daarover gevallen is, wordt het project uitgerold. De lanceringsperiode is voorzien in het voorjaar van 2018.

 

Joke Tersago

These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be