These Days houdt lage-emissiezone proper met Mazda Emissie Switch

Sinds 1 februari is de lage-emissiezone in Antwerpen een feit. Maar voor bestuurders die woensdag toch met een te vervuilende wagen richting Scheldestad kwamen, hadden Mazda en These Days een oplossing: De Emissie Switch

Op de parking van kunstsite deSingel – vlak voor het binnenrijden van het stadscentrum – had Mazda tijdelijk een wagenpark aangelegd en konden mensen hun te vervuilende wagen een dagje omruilen voor een Mazda. Zo waren ze toch welkom in de lage-emissiezone.

Op de eerste dag van de lage-emissiezone opende Mazda een Emissie Switch-punt. Hier konden bestuurders laten nakijken of hun wagen nog welkom is in Antwerpen. Voor enkele bestuurders die minder goed nieuws kregen, had Mazda een handig alternatief. Zij mochten hun te vervuilende wagen laten staan en een dagje inruilen voor een Mazda. Op die manier konden ze toch zorgeloos de lage-emissiezone binnenrijden. Wie een oplossing op lange termijn zoekt, kan nog tot 28 februari bij Mazda profiteren van een mooie emissie-korting.

 

Credits:

Client: Mazda Belux

Contact: Joachim Sas, Bert Callens

Agency: These Days

Accounts: Seppe Dogge, Tom Thijs

Creative Direction: Sam De Volder

Creation: Tomas Van Loon, Patrick Vermeylen, Jan Denys

Design Directors: Sébastien Greffe, Max Heirbaut

Design: Sarah Herlant

Agency Producers: Ingeborg Van Hoof

Event: E-Demonstrations

Sam De Volder

Creative Director, These Days

Joachim Sas

Marketing Director, Mazda

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be