These Days laat Lukaku afzien in EK-campagne voor SCOOORE!

Vandaag gaf niemand minder dan Romelu Lukaku de aftrap voor de nieuwe EK-campagne van These Days voor SCOOORE!. Voor de sportpronostiek van de Nationale Loterij maakte het bureau een online filmpje waarin we zien hoe de Rode Duivel tijdens een wedstrijdje FIFA volledig naar huis wordt gespeeld door Red Flame Cécile De Gernier. Lukaku die zelf een enorm fanatiek gamer is, kan nauwelijks geloven hoe de wedstrijd afloopt. 

Het Duivelse Drietal haalt de EK-selectie voor SCOOORE!

De film is meteen het startsein voor de nieuwe EK-campagne van SCOOORE! waarin sterspelers als Dries Mertens, Moussa Dembélé en Radja Nainggolan opzij worden geschoven door Het Duivels Drietal. Dat bestaat uit spelersvrouw Ann Van Elsen, de bekendste supporter van het land Axelle Despiegelaere en “FIFA-kampioen” Cécile De Gernier. Op tv en in preroll spelen zij dit jaar de hoofdrol en roepen ze heel België op om een pronostiek te geven.

Credits:

Client: Nationale Loterij

Contacts: Laurence Anckaert, Joke Vermoere

Agency: These Days

Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn

Art Director: Gertjan De Smet

Copy: Tomas Van Loon & Danny Vissers

Account: Elise Eeckhout

Strategie: Toon Diependaele

Production Company: Geronimo

Director: Benoit De Clerck

Producer: Mathias Kerner

Agency Producers: Ingeborg Van Hoof, Bruno Dejonghe

Sound engineer: Mathias Lewis

Print - Duivelse Drietal

JPG - 1.8 Mb

Manuel Ostyn

Creative Director, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be