These Days lanceert Labstore Benelux, een allesomvattende oplossing voor retail innovatie en shopper marketing.

Denis Ghys verrijkt het team als Managing Director.

These Days lanceert Labstore Benelux, een team van shopper marketingexperts die klanten in de immer veranderende retailomgeving ondersteunen. These Days krijgt zo toegang tot Labstores wereldwijde retail- en shopper marketingnetwerk, met vestigingen in meer dan 20 landen, en een diep inzicht in de consument in elke grote markt ter wereld. Met het unieke Shopper ChemistryTM-proces ontwikkelt het ideeën die leiden tot een aankoop dankzij de combinatie van digitale & shoppermarketingtools.

Jon Bird (Global Managing Director Labstore): “Ik ben zo blij met de opening van onze nieuwe Labstore in de Benelux. These Days staat bekend om zijn gedurfde en zeer creatieve werk binnen de retail. Met deze logische volgende stap wil het strategische en gespecialiseerde activiteiten uitbouwen die echte waarde kunnen toevoegen aan een bloeiende retailmarkt."

Denis Ghys zal als managing director het team leiden en daarbij samenwerken met pas aangeworven krachten als Sébastien Greffe en de bestaande creatieve en projectmanagementteams. Denis Ghys stapt over naar These Days van 10 Advertising, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder Managing, Strategic en Creative Director, waarbij hij vooral het verschil kon maken in het ontwikkelen van geïntegreerde retailmarketingoplossingen.

Denis Ghys: “Binnen de Benelux-markt zie ik een enorme kans om een speler met een allesomvattende dienstverlening uit te bouwen die uitmunt in het ontwikkelen van geïntegreerde klantenervaringen die converteren."

Toon Diependaele – Chief Strategy Officer These Days: “Labstore heeft de focus en inzet nodig van een toegewijd management en team, dat onmiddellijk slagkracht krijgt door de sterke expertcentra en internationale netwerktools en -mogelijkheden van These Days. Zo kan het in één klap uitgroeien tot een ongeëvenaarde speler binnen de retail en FMCG."

Toon Diependaele

Chief Strategy Officer, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be