These Days maakt iets té interactief invulformulier voor WIGO van Telenet

Het kan je haast niet ontgaan zijn: Telenet lanceerde met WIGO de eerste all-in voor het hele gezin. Om elk gezin bij de juiste Wigo te krijgen zonder een saaie vragenlijst te moeten invullen, creëerde These Days een wel heel bijzonder interactief invulformulier.

WIGO is alles van Telenet in één handige oplossing. Gratis bellen zowel vast als mobiel, internet thuis en onderweg, digitale tv kijken op alle schermen én een volle pot mobiele data om te verdelen. Gaan en blijven gaan dus!

Er zijn drie WIGO’s om uit te kiezen, afhankelijk van de gezinsgrootte, verbruik, aantal toestellen en budget. Om te vermijden dat geïnteresseerde klanten een saai invulformulier moeten doorworstelen, ontwikkelde These Days een amusant interactief invulformulier.

Tine Embrechts loodst je naadloos van vraag naar antwoord, en dat in haar gekende onnavolgbare stijl.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be