These Days maakt nutteloos werk voor Telenet

These Days ontwikkelde een campagne die de apps van Telenet in de verf moet zetten. Want tegenwoordig heb je voor alles een app waardoor het moeilijk wordt om de nuttige apps van de compleet waardeloze te onderscheiden. Dat was ook meteen de insteek waarmee de creatieven aan de slag gingen.

Twee van de pot gerukte apps werden het leven ingeroepen: De DoggyhApp, waarin een digitale hond je huiswerk opeet. En de StoomPhone-App waarmee je voortaan alle plooien gladstrijkt met je smartphone.

Beide apps werden gelanceerd via social videos, pre-rolls en bannering. Telkens met de oproep om je tijd beter te besteden aan apps waar je écht wat aan hebt, zoals de Telenet-apps.

Toch benieuwd naar deze CrApps? Je kan ze zowel in Google Play als de App Store downloaden.

 

Client : Telenet
Contacts : Lisa Dewinter
Agency : These Days
CD: Manuel Ostyn

CD: Pieter Staes
Creation : Tijs Dejonckheere
Creation : Wout Geysen
Account: Séverine Vanoirbeek
DOP : Gunter Blokken

Editor: Thijs Hasselman
Producer : Bruno Dejonghe, Ingeborg Van Hoof

App development: AppFoundry

DoggyhApp_Banner.mov

MOV - 7.1 Mb

StoomPhone_Banner.mov

MOV - 5.7 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be