These Days maakt Sinterklaas nog magischer met de Telenet Sintagram 2.0

Sinterklaas is na een deugddoende vakantie weer onderweg naar ons land en dat kan je ook dit jaar weer volgen op zijn persoonlijke Instagramkanaal: de Telenet Sintagram. Daar posten hij en Piet vanaf 13 november elke ochtend een leuke foto van onderweg.

Wie kan raden wat Piet door z’n verrekijker ziet, maakt kans op tickets voor De Grote Sinterklaasshow van Studio 100. Maar ook dit jaar kan je na de wedstrijdperiode de goedheilige man op de voet blijven volgen. Want nog tot 6 december deelt hij er foto’s en filmpjes van z’n dagelijkse bezigheden, beantwoordt hij er prangende sinterklaasvragen en vertelt hij over te gekke avonturen die hij meemaakte.

Om Sinterklaas dit jaar nog echter en magischer te maken, gaat Telenet nog een stapje verder. Op de wedstrijdpagina kan je als ouder, met behulp van Google Streetview API, een gepersonaliseerd kaartje laten maken voor je kinderen. Zo zal er op 6 december bij heel wat gezinnen een ‘Sinterselfie voor je huis’ in de bus vallen: het bewijs dat Sinterklaas wel degelijk bestaat.

De Sint volgen op Instagram kan via @telenet_sintagram. De wedstrijd loopt van 13 tot 19 november op telenet.be/sintagram en een gepersonaliseerde Sinterselfie voor je huis aanvragen doe je via telenet.be/sinterselfie.

Client: Telenet

Client Contact: Julie Van der Borght, Fabienne Beckers

Agency: These Days

CD: Pieter Staes

Strategy: Tom Vingerhoets, Michelle Defooz

Project Manager: Lennie De Wit

Creation: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers, Tijs Dejonckheere

Copywriter: Joeri Quinet

Design: Kelly Catteeuw

Solutions Architect: Stijn Janssens

Development: Olivier Berger, Veerle Struyf, Jill Van Reeth, Giele Cools

Production: Theo Hagtingius

Producer: Bruno Dejonghe

Motion Designer: Mikael Naudet, Bert Beckers

Print Production: Sofie Verschaeren

Performance: Koen Speelmeijer

Photography: Jasper Leonard

Set Dresser: Chris Lievens

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be