These Days maakt werk van RegioJobs.be

RegioJobs.be pakt uit met een gloednieuwe website en een nog groter aanbod aan jobs. Dubbel interessant voor zij die een nieuwe uitdaging niet te ver willen zoeken. En dat zijn er heel wat. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de verder-van-huis-werkers zijn job wel zou willen inruilen voor eentje dichterbij. Ze worden dus met plezier dichter-bij-huis-werker, een nieuwe term die RegioJobs.be en These Days in de jobmarkt gooien.

These Days speelt met z’n campagne in op het grootste voordeel van dichter-bij-huis-werker zijn: je bent gelukkiger, omdat je meer tijd hebt om te genieten. Om mensen hiervan te overtuigen, tonen ze leuke dingen die je kan doen en ontdekken als je minder lang onderweg bent. En voor wie graag de reclamesector in regio Antwerpen wil verkennen: These Days is op zoek naar talent. Je vindt hun vacatures eveneens op RegioJobs.be

De campagne omvat print, radio en tv-spots.

CREDITS

Client: RegioJobs.be

Contact: Dirk Dewulf, Brigitte Vermeulen

Agency: These Days

CD: Werner Van Reck, Sam De Volder

Creation: Annelies Rongé, Stephanie Van Tichelt, Dirk Pierloot, Joeri Quinet

Design: Jeroen Michiels

Producer: Bruno Dejonghe

Film Production Company: The Breakfast Club

Director: Serdar

Post Production: PIXMIX

Radio Production: Het Geluidshuis

Photography: Pieter Neirynck

Account Manager: Joke Tersago

Account Director: Veroniek Hesters

Radiospot - Het afscheid

MP3 - 939 Kb

Radiospot - gelukkige papa

MP3 - 939 Kb

Radiospot - het voicemail bericht

MP3 - 939 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be