These days stuurt aanmaningsbrief voor Play van Telenet

Met 'Vollen bak vooruit' gaat Telenet de nostalgische toer op. De campagne duikt in de jaren 80.  Om met een dikke knipoog te laten zien hoe ons leven dankzij de technologie veranderd is. 

Zo creëerde These Days een opvallende mailing voor het Play-pakket. De gouwe-ouwe aanmaningsbrief van een fictieve videotheek herinnert de lezers heel even aan hoe ze vroeger massaal VHS-cassettes gingen huren en vooral te laat terugbrachten. De achterzijde brengt hen meteen 'back to the future' met een mooie aanbieding voor Play. 

Afgaande op kranten en social media, kan een DM vandaag nog net als vroeger voor heel wat beroering zorgen. Een aantal mensen schrok zich een hoedje. Anderen stapten zowaar naar de lokale videotheek. Maar de grote meerderheid was vooral aangenaam verrast, zoals blijkt uit de responscijfers.

Credits:

Client: Telenet

Contact: Nadia Baumans, Karen Van Belleghem

Agency: These Days

Account: Mieke Moortgat, Sophie Steyaert

Creative Director: Pieter Staes, Manuel Ostyn

Creation: Joeri Quinet, Bram Van Looveren

Design: Kelly Catteeuw

Copy: Annelies Paredaens

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be