These Days vat het jaar van Telenet samen in ‘Social Media Report 2016’

Er zijn nog zekerheden. Tussen Kerst en Nieuwjaar speelt The Sound of Music op tv, en even later komt Telenet naar buiten met een terugblik op z’n social media-jaar. Nog meer zekerheden: ook nu weer werd dat interactief jaaroverzicht gemaakt door communicatiepartner These Days.

En in een jaar met -hou je vast- de acquisitie van BASE, de lancering van WIGO, de Vollenbak Vooruit-campagne, de herlancering van Play More én de Digibende wil dat vooral zeggen: gaan en blijven gaan. Op Facebook, Twitter en intussen ook op Instagram en Snapchat.

Welke grappige posts, interne nieuwtjes, handige tips en toffe traktaties waren belangrijk genoeg om the cut te halen? Je ontdekt het hier.

Website: https://goo.gl/r8KWA1
Pdf: http://bit.ly/socialmediareport2016

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be