These Days versterkt verder z’n creatieve rangen.

In maart vorig jaar stapten Pieter Staes en Manuel Ostyn over van Mortierbrigade naar These Days. Het duo heeft op korte tijd bewezen niet alleen sterke conceptuele denkers te zijn, maar ook begeesterende coaches van enkele jongere teams, met sterk werk als resultaat, onder andere op klanten als Telenet en Child Focus. 

Daarom en met de ambities voor 2016 in het achterhoofd, promoveerden beiden per dit jaar tot Creatief Directeur.  Samen met ECD Sam De Volder en de nieuwe Design Director Max Heirbaut, vormen ze zo de dagelijkse creatieve leiding van het bureau.

“Bij These Days kunnen we goede creatieven koppelen aan een sterk technologisch departement. Alleen zo kom je efficiënt tot verrassende en relevante communicatie.”  stellen Pieter en Manuel.

“Als nieuwe generatie CD’s zullen zij ook mede-verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het creatieve departement want het scouten van talent is ook een van hun eigen prioriteiten.” aldus Werner Van Reck  (CCO).

Erwin Jansen

CEO, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be