These Days versterkt zich met 8 nieuwkomers.

These Days breidt zijn team uit, en verwelkomt deze maand nieuw talent op strategie, client services en design. 

Sébastien Greffe - associate design director
Sébastien is gepassioneerd door craft, illustratie, visual DNA en brand experience. Hij bouwde de voorbije jaren een mooi portfolio op bij Pinkeye en Duval Branding,  en zal nu Design Director Max Heirbaut ondersteunen op de diverse branding, advertising en retailprojecten.


Nathalie Wlostowski – senior art director/designer
Nathalie is een veelzijdige, allround designer, die de nodige ervaring opbouwde als creative/art director bij bureaus als Havas, Famous, Saatchi&Saatchi, BBDO en Mortierbrigade. Na jaren deel uit te maken van een conceptteam, wil ze zich nu 100% focussen op het grafische en visual design.


Tom Vingerhoets – brand strategist
Strateeg Tom Vingerhoets bouwde zijn ervaring op bij Boondoggle, BBDO en Duval. In Tom’s eigen woorden: “Ik help merken hun purpose te ontdekken en waar te maken. De magische match tussen bedrijf en consument die zorgt dat het merk relevant, geloofwaardig en gewild wordt.”


These Days investeert ook fors in zijn client services: Arnaud Matthys (Blue Bees agency), Karlien Van Herck (Boondoggle), Melissa Fuso (Just Agency), Carole Hayard (Leo Burnett) en Ena Stevens (Stratégie).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be