These Days verwelkomt Max Heirbaut als Design Director.

Max Heirbaut is sinds eind vorig jaar de nieuwe Design Director bij These Days.

Max, 28 jaar jong en boordevol talent, startte na enkele freelance jaren op z’n 24ste een eigen bureau, liet het drie jaar later over aan de Cronos groep om in New York te gaan werken voor o.a. HUGE inc.. Daar designde hij voor Google en HBO, en was hij actief als design director in de New Yorkse product start-up scene.

Omdat New York nog steeds Antwerpen niet is, kwam hij terug om de leiding te nemen over het 16 koppige design-departement van These Days.

Werner Van Reck (CCO): “Laat het geen geheim zijn dat we binnen onze missie ‘creative technology’, design als dé tool beschouwen waarmee merken zich verder kunnen profileren. Of het nu over grafisch design gaat, branding, UX-, Service-, Interactive- of Productdesign, Max brengt een allround expertise en een wereldse visie met zich mee, waarvan onze klanten nu al de meerwaarde ervaren”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be