These Days wint SIGI Award voor Mazda

Op de jaarlijkse SIGI Awards viel het Antwerpse bureau These Days in de prijzen. De campagne Mazda Open Air B&B werd onderscheiden won de SIGI Award in de categorie Promo.

Met de Mazda Open Air B&B campagne lanceerde These Days vorige zomer de gloednieuwe MX-5. De wagen grijpt terug naar de essentie van de cabrio roadster en geeft je een instant vakantiegevoel. Geen statuswagen, maar happiness op wielen, om zomaar (n)ergens heen te rijden. Wie de wagen wou uittesten, boekt niet zomaar een testrit, maar een echte testtrip: een hele dag met de MX-5 inclusief overnachting in de Mazda Open Air B&B.

These Days bedacht en ontwierp deze containerkamer, voorzien van alle comfort en uiteraard geïnspireerd op het design van de MX-5, mét speciaal ontworpen open dak en zicht op de sterren. Virtueel inchecken kan op www.mazda.be/openair

De SIGI Awards worden elk jaar uitgereikt binnen het wereldwijde Wunderman-netwerk. Meer dan 50 bureaus uit 11 landen stuurden hun beste campagnes in. Daaruit selecteerde de jury de sterkste cases die de filosofie van het netwerk het best illustreren: Creatively Driven. Data Inspired

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be