These Days wordt 15 jaar en toost ​ met eigen biermerk

Communicatiebureau These Days wordt 15 jaar. En dat gaan ze op aloud Belgische wijze vieren - met bier. 

Samen met brouwer Bieren van Begeerte gingen ze aan de slag om een uniek These Days bier te brouwen. Het resultaat hiervan:  B.47

Het betreft hier geen gewone pils uiteraard, maar een heel speciaalbier van 8% vol. alcohol, ideaal dus voor vlotte communicatie.

De 1.500 liter van dit amberkleurige godenvocht werd gebotteld in kleine en grote flessen. Hoe het precies proeft? Als je het nuchter bekijkt, zijn er maar twee manieren om erachter te komen. Of je gaat werken bij These Days, of je wordt er klant.

Santé, schol en cheers!

 

Credits

Client contact: Giovanni Canini, Erwin Jansen

Zythologen: Christophe Mes, Toon Diependaele, Tom Thijs, Seppe Dogge, Sarah Vermylen (aka de Biermadam)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be