These Days Y&R breidt prijzenkast uit met 4 IAC-awards.

De Internet Advertising Competition (IAC) bekroont al 13 jaar campagnes die uitblinken in online reclame en internetmarketing. Het Antwerpse communicatiebureau These Days Y&R kaapte deze keer 4 awards weg, en is daarmee koploper in België. 

These Days Y&R viel op de recentste IAC-awards 4 keer in de prijzen. Het bureau uit Antwerpen leidt daarmee de dans in België. De IAC-awards bekronen opmerkelijke internetcampagnes.

  • Best Broadcasting Website: “Game of Thrones”.

Een innovatieve longread met rijke content voor de gelijknamige serie (exclusief te volgen via Play More van Telenet).

  • Best Broadcasting Online Video & Best TV Online Video: “Game of Thrones”.

50 gelukkigen mochten, in wereldpremière, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien… als ze de geheime code konden bemachtigen.

  • Best Automobile Online campaign: “Land Rover Discovery Sport”.

Via getargete posts op Facebook zocht het bureau naar mogelijke klanten voor een  nieuw model. Nog voor er ook maar één foto van verschenen was. 

  • Best Game Site Online campaign: “Holly Happidays”.

Microsite voor de Nationale Loterij, tijdens de kerstperiode. Een geanimeerd koortje strooide er elke dag met een unieke prijs.

Een overzicht van alle IAC-winnaars vind je terug op http://www.iacaward.org

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be