These Days Y&R breidt strategie uit met 2 ervaren marketeers

  • Katleen De Vlieger neemt de Benelux lead op Brand Asset Valuator™; en zorgt voor unieke inzichten in de relatie tussen merken en consumenten.
  • Frank Delmelle vervoegt het contentmarketing team en integreert originele content in het marketingproces voor de klanten. 

These Days Y&R zet zijn groei verder met de aanwerving van twee senior strategen. Katleen De Vlieger gaat aan de slag als Strategic Planner & Brand Analyst, terwijl Frank Delmelle de rangen versterkt als Content Strateeg.

Katleen De Vlieger, die een ruime ervaring heeft opgebouwd bij Provincie Antwerpen en LDV United, komt als Strategic Planner & Brand Analyst in het team van Chief Strategy Officer Toon Diependaele terecht. Ze zal het Brand Asset Valuator-platform van These Days Y&R (dat op een unieke manier merken in kaart brengt) verder uitbouwen in België en Nederland.

“Psychologen komen vaak terecht bij een communicatiebureau? Dat is vrij logisch”, legt Katleen De Vlieger uit. “Zonder inzicht in mensen, geen sterke merken. Ik ben dan ook zeer blij dat ik bij These Days Y&R de kans krijg om deze materie verder uit te diepen.”

Met het aanstellen van Content Strateeg Frank Delmelle wordt ook geïnvesteerd in de steeds belangrijker wordende rol van content marketing. Frank, die de overstap maakt van Sqills, komt in het team van Content Marketing & Social Media Director Geerlinde Pevenage terecht. “De komst van Frank biedt ons weer een andere kijk op content en social –namelijk door de bril van publishers en media”, aldus Geerlinde. “Hij zal ons helpen om onze nationale en internationale klanten te begeleiden in hun zoektocht naar vernieuwende en verrassende manieren om merkencommunicatie voor de consument nog relevanter te maken.”

“Ik was aangenaam verrast door de quasi alomvattende strategie-afdeling van These Days Y&R, en de manier waarop er naar diverse vormen van content  gekeken wordt”, zegt Frank Delmelle. “Ik heb nu de kans om voor een gevarieerd portfolio van erg interessante merken, een lange termijn strategie te ontwikkelen – exact de uitdaging die ik nodig heb”

Geerlinde Pevenage

Content Marketing & Social Media Director, These Days Y&R

Toon Diependaele

Chief Strategy Officer, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be