These Days Y&R en Devos Lemmens dragen Friends-Shirts

Met de zomer voor de deur ontwierp These Days Y&R speciale Friends-Shirts voor Devos Lemmens. Dit zijn T-shirts die pas betekenis krijgen als je ze in gezelschap van een vriend(in) draagt. Zo heeft één T-shirt bijvoorbeeld het opschrift ‘braad’ en een tweede het opschrift ‘worst’. In totaal zijn er 10 verschillende combinaties verkrijgbaar. Met de Friends-Shirts onderstreept These Days Y&R de 129 jaar vriendschap tussen Devos & Lemmens. 

Friends-Shirts bestellen kan door deel te nemen aan de wedstrijd via een unieke code bij ieder duopack Andalouse-Samouraï of voor een vriendenprijsje op de website van Devos Lemmens.

Assets:

Website

Credits:

Client: Continental Foods

Contact: An Caers, Sophie Dierickx

Agency: These Days Y&R

Account: Jentina Van Eynde, Margo Leenders

Chief Creative Officer: Werner Van Reck

Creative Directors: Sam De Volder, Mateusz Mroszczak,

Strategic Planner: Jef Raeman

Creation: Pieter De Lange, Tomas Van Loon

UX: Krisje Verbert

Design: Kelly Catteeuw, Anja Van den Broeck

Mateusz Mroszczak

Creative Director, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be