These Days Y&R laat de VAB-reisbijstand checken

Met de nieuwste radiospots voor VAB zet These Days Y&R mensen ertoe aan hun reisbijstand te checken. Niet door hen schrik aan te jagen, maar net door een positief vakantiegevoel op te wekken.

Er werd een vrolijke song gemaakt van de typische bagagechecklist. Daarop staan meestal 101 dingen, maar van reisbijstand geen spoor. Veel mensen vertrekken namelijk met een vals gevoel van veiligheid: ze denken - ten onrechte - dat één van hun verzekeringen, hun kredietkaart of de mutualiteit voldoende dekking biedt.

De campagne richt zich vooral tot gezinnen met kinderen. Ze is enkele weken voor de vakantie te horen op JOE fm, MNM, Q-music, Radio 1 en Studio Brussel En ze leidt naar de herwerkte webpagina's, waar elke vakantieganger in één oogopslag ziet wat VAB meer doet voor zijn familie, zijn wagen en zijn bagage.

 

Zelf even checken kan via:

www.vabreisbijstand.be

 

Credits:

Client: VAB

Contact: Leen Devillé, Diane Aerts

Agency: These Days Y&R

Strategy: Katleen De Vlieger

Account: Jentina Van Eynde

Creative Director: Sam De Volder

Creation: Joeri Quinet, Bram Van Looveren

Radio Production: Het Geluidshuis

Radiospot - bikini

MP3 - 945 Kb

Jentina Van Eynde

Account Manager, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be