These Days Y&R pauzeert met Royco

Roy, CEO van Royco, promoot productieve pauzes. Zijn recentste poging om de werkende mens te bekeren klinkt verrassend: een uur duurt maar 50 minuten. En de resterende tijd? Dan pauzeer je.

Roy is geen klassieke CEO. Hij promoot al een tijdje het belang van pauzes. Hij voelt zich hierin gesterkt door de wetenschap. Onderzoek wijst namelijk uit dat we elke 50 minuten pauze moeten nemen. Alleen zo kun je optimaal presteren.

Daarom luidt het mantra van Roy: 1 uur duurt 50 minuten. Werk efficiënter, dan hou je tijd over voor pauze! Roy brengt zijn werkvisie in de praktijk op de meest verrassende manieren: een turbolift op kantoor verkleint het tijdsverlies van je verplaatsingen, een windhond brengt je prints,...

Wat gebeurt er dan tijdens die 10 resterende minuten? Die bieden tijd om een Royco-soepje te drinken! Zo bouwt Royco verder aan zijn unieke slow snack positionering en wil het top of mind zijn wanneer mensen een pauze inlassen.

These Days Y&R verkondigt de boodschap van Roy via een mix van kanalen: televisie, sociale media, POS en bannering.

 

Agency These Days Y&R:

  • Account Management: Jentina Van Eynde
  • Strategy: Jef Raeman
  • Creative Direction: Mateusz Mroszczak/Sam De Volder
  • Creative Team: Annelies Rongé (AD)/Raf De Smet (copywriter)            
  • Copywriting FR: Jérôme Van den Broeck
  • Production TV: Dedsit

 

Client Continental Foods/Royco:

  • Marketing Manager: Barbara Vandamme
  • Sr Brand Manager: Jente Prims

Brand Manager: Lorenzo Van Doorslaer

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be