These Days Y&R recycleert voor Recupel

Recupel en These Days Y&R willen mensen stimuleren om kleine kapotte elektrische en elektronische toestellen naar de Kringwinkel, winkel of het containerpark te brengen. Zoals het hoort, dus. Alleen is het vaak gemakkelijker om ze  bij het huisvuil te zetten. En bovendien, wat is het nut?

 

Net dàt nut brengen Recupel en These Days Y&R nu onder de aandacht. In elk kapot toestel zit immers een gloednieuw ander apparaat. Grondstoffen als koper, plastic, ijzerhoudende metalen, inox en glas kunnen namelijk oneindig gerecycleerd worden. In theorie is het dus mogelijk dat je oude gelaatsbruiner je nieuwe grillplaat wordt, en je kruimeldief van gisteren je scheerapparaat van morgen.

De campagne is opgebouwd uit printadvertenties en radiospots. Ze wordt gelanceerd op 13/12/2014.

Agency These Days Y&R:

  • Account Management: Annelies Deneckere & Jentina Van Eynde
  • Strategy: Jef Raeman
  • Creative Direction: Mateusz Mroszczak en Sam Devolder
  • Creative Team: Annelies Rongé (AD)/Raf De Smet (copywriter)            
  • Copywriting FR: Jérôme Van den Broeck
  • Production images: Britt Guns (Initials LA)

Client Recupel:

  • Communication Manager: Katrien Verfaillie
  • Communication Project coordinator: Sam Belmans 

Recupel Radio Wafelijzer

MP3 - 705 Kb

Annelies Deneckere

Account Manager

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be