These Days Y&R versterkt management met Sylvie Versteylen, Chief Customer Officer

Sylvie Versteylen keert na 2 jaar als Head of E-Commerce van FNG Group, terug naar These Days Y&R.

These Days versterkt daarmee haar management team op het vlak van Client Service. Sylvie begon haar carrière 15 jaar geleden bij Woestijnvis als researcher. Vervolgens bouwde zij ervaring op bij Toyota Europe en Lexus Europe in senior marketing en communicatiefuncties.

Van 2009 tot 2012 was Sylvie bij These Days Y&R Group Account Director voor Europese en nationale klanten zoals Pioneer, Ford, Land Rover, Jaguar, Mondelez en Rezidor Hotels.

“These Days Y&R is in de voorbije 2 jaar omgevormd  tot een volledig geïntegreerd bureau, en ik wil me graag engageren voor de verdere groei van het bureau, en de mooie merken waar wij voor werken.”  Aldus Sylvie.

Erwin Jansen: “ons bureau is ondertussen een maatje groter en Gio en ikzelf willen erover waken dat we maximaal betrokken kunnen blijven bij onze klanten. Dat is alleen maar mogelijk door ons te omringen met getalenteerde managers, en Sylvie is een safe choice enerzijds, maar ook iemand die ons zal challengen en bijsturen waar nodig”.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be