These Days Y&R verwelkomt Geerlinde Pevenage als Content Marketing & Social Media Director

  • Geerlinde maakt overstap van Talking Heads naar These Days Y&R
  • These Days Y&R breidt social media en content marketingdiensten uit naar heel Europa

Geerlinde Pevenage versterkt These Days Y&R als Content Marketing & Social Media Director. Haar komst maakt deel uit van de groei van These Days Y&R, gekenmerkt door de komst van internationale klanten en het ontwikkelen van nieuwe diensten.

Geerlinde Pevenage begon haar carrière 10 jaar geleden bij Ogilvy als online project manager en groeide meteen door tot New Media Specialist. Na ervaring als digitaal strategist bij mediabureau Aegis Media richtte ze daar het social media departement Isobar Social Media op. Hiermee is zij één van de eersten die in België de kracht en mogelijkheden van sociale media op merkniveau inschakelden. Ze mag zich dus met recht en reden een pionier van de Social Media op onze markt noemen.

In haar laatste job, was ze Managing Partner bij Talking Heads.

Geerlinde koos voor These Days Y&R omdat de ambities van het bureau nauw aansluiten bij haar visie.  Ze omschrijft zichzelf als een digitale omnivoor, gepassioneerd door digitale communicatie en de toekomst ervan. Ze wil zich volledig kunnen ontplooien in digital disruption/transformation, wat volgens haar het speelveld van de toekomst wordt. Met de juiste klanten, een internationaal karakter en het onder één dak hebben van alle strategische, creatieve en technologische know-how, is These Days Y&R voor haar de geknipte omgeving voor de volgende stap in haar carrière.

Erwin Jansen “2014 is een mooi jaar tot dusver, met veel kansen bij onze klanten en de komst van enkele internationale merken, waar we Europees voor kunnen werken, bijvoorbeeld Bridgestone en Sony. Ook hebben we geïnvesteerd in uitbreiding van onze diensten, zodat een snelgroeiende afdeling binnen een afdeling als social media en content marketing nieuw leadership behoefde. Met Geerlinde hebben we een straffe madame erbij, met een heldere visie en een grote honger to make things happen”

Erwin Jansen

CEO

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.vml.com