These Days Y&R wint Sigi Award voor Marina

Met de Sigi Awards beloont Wunderman de waarden ‘Insight’ en ‘Imagination’ binnen zijn eigen netwerk. Voor de Sigi Awards wordt gezocht naar campagnes die getuigen van een briljante strategie, creatief werk op basis van inzichten, doorgedreven gebruik van analyse & optimalisering en resultaten in relationship marketing. Het geheel moet ook een voelbaar resultaat opleveren voor de klant. These Days Y&R scoorde goed met de campagne voor de film Marina van Stijn Coninx. De campagne richtte zich op ‘eerherstel voor Marina’ en kwam samen met 73 andere campagnes (uit 313 inzendingen in totaal) op de shortlist te staan. Uiteindelijk won de campagne van These Days Y&R de award in de categorie ‘Promo’. De campagne kreeg ook een eervolle vermelding in de categorieën ‘Customer Insights’ en ‘Direct’.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be