These Days Y&R zet het belang van domeinnamen in de verf voor DNS Belgium

Het merk DNS Belgium meer bekendheid geven én professionals ervan bewustmaken dat een eigen domeinnaam van levensbelang is. Met dat dubbele doel voor ogen bedacht These Days Y&R een nieuwe campagne.  

Professionals zijn trots op hun werk en - zoals de naam al aangeeft – ze gaan ook professioneel te werk.  Toch zijn er heel wat die online amateuristisch bezig zijn, omdat ze geen eigen domeinnaam en daardoor bijvoorbeeld geen persoonlijk e-mailadres hebben. Zonder dat professionele uithangbord val je meteen door de mand en haal je de eerste selectie van de kritische klant niet.

Om dat duidelijk te maken creëerde These Days Y&R radiospots, online banners en een landingspagina.

 

 

---

Over DNS

DNS Belgium is een vzw die werd opgericht in 1999 door ISPA België (Internet Service Providers Association), Agoria (federatie van de technologische industrie) en BELTUG (Belgium’s communication technology and services user Group). Hun missie bestaat in het registreren van .be-domeinnamen, het toegankelijker maken van het internet en het aanmoedigen van het gebruik ervan.

Radio - Electricien

MP3 - 784 Kb

Radio - Ramen & Deuren

MP3 - 784 Kb

Radio - kinderopvang

MP3 - 784 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be