TikTok moves in de aanbieding bij Carrefour Hypermarkten via Wunderman Thompson

Brussel - 18 augustus 2020

Een kleine steekproef heeft verrassend genoeg aangetoond dat de inhoud van schoolboeken meestal niet leuk wordt bevonden door schoolgaande jongeren. Daarom zorgen Carrefour Hypermarkten en Wunderman Thompson Brussels ervoor dat de leukste lessen dit jaar op het kaftpapier van de schoolboeken staan.

Wunderman Thompson Brussels creëerde voor de Carrefour Hypermarkten een speciaal kaftpapier dat de TikTok moves van Belgische jongeren naar ongekende hoogtes zal brengen. Wanneer dit papier gescand wordt met een smartphone, demonstreert TikTok-ster Steffi Mercie haar dance moves in augmented reality, die jongeren vervolgens zelf kunnen leren. Gegarandeerd zal er veel gestudeerd worden dit schooljaar!

Klanten die van 28 augustus tot 1 september 2020 winkelen in een Carrefour Hypermarkt, krijgen dit speciale kaftpapier gratis. Van 1 tot 5 september 2020 worden schoolboeken bovendien gratis gekaft in de winkelpunten. De campagne is te zien tijdens de Hyper Terug Naar School Weken in de winkelpunten, op de eigen communicatiekanalen van Carrefour (DM, sociale media, website …) en op TikTok posts van Steffi Mercie.

Instagram filter: https://www.instagram.com/ar/226949698482409/

Carrefour-TikTok-radiospot-NL.wav

WAV - 3.6 Mb

CREDITS

 • Agency: Wunderman Thompson Brussels 
 • Client: Carrefour Belgique
 • Client contact: Dave Froidcoeur, Audrey Lison, Ophélie Content
 • Creative Director: Sam De Volder
 • Creative team: Sébastien Ruyssen, Frederick Maes
 • Account Director: Laurence Binot
 • Account team: Conny Faymonville, Manon Wambreuse
 • Strategy: Dennis Snijders
 • Design and DTP: Valérie Henrard, Anja Van den Broeck, Georgios Leontiou
 • PR agency: Ribbon Agency 
 • AR studio: Playar

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be