Tom de Block naar These Days

Na 13 jaar bij BBDO verlaat Tom de Block het copyteam rond Henny van Gerwen en begint hij deze maand als Senior Copywriter bij These Days in Antwerpen.

Henny van Gerwen, BBDO: “Een rots in de branding, meester in word play, specialist in verfijnde B2B-copy: hoeven  we eigenlijk nog uit te leggen waarom we Tom de Block gaan missen?”

Werner Van Reck, These Days: “Een rots in de branding, meester in word play, specialist in verfijnde B2B-copy: hoeven we eigenlijk nog uit te leggen waarom we zo blij zijn met Tom de Block?”

Tom begon zijn loopbaan als copy in team en won met BBDO tal van prijzen waaronder 2 Cannes Lions. Als long copy specialiseerde hij zich de voorbije jaren onder meer in B2B en ‘responsgerichte’ communicatie, met een bijzondere voorliefde voor de automotive sector. Bij These Days zal hij werken voor klanten als Telenet, Pioneer, Mazda, VAB, Media Markt, Bel Fromageries, Child Focus, …

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be