Toon Diependaele nieuwe Chief Strategic Officer bij These Days Y&R.

These Days Y&R breidt management team verder uit

Toon Diependaele is sinds 3 maart Chief Strategic Officer van These Days Y&R. In die hoedanigheid stuurt hij een afdeling van bijna 30 mensen aan, met departementen strategische communicatieplanning, merkpositionering (inclusief Brand Asset Valuator ™), UX en service design, Shopper marketing & Retail innovation, Social & Content marketing , Media en Performance Marketing. Toon komt van bij Microsoft EMEA in Londen, waar hij operator business development verantwoordelijke was voor Skype. Deze laatste functie was het sluitstuk van zijn loopbaan bij Microsoft waar hij voordien verantwoordelijk was voor EMEA retail and channel marketing en Partner marketing binnen de Windows Phone afdeling. Toon combineert deze ervaring met rollen bij Dunlop Motorcyle (European Marketing), Sony Ericsson (Global Digital Marketing ) en Dell Computer (Benelux Marketing). Erwin Jansen “ik heb gezocht naar iemand met internationale ervaring, die aan de klantzijde zit en een grondige kennis van technologie & digitale media heeft. Een persoon die mee is met “business transformation” denken, en natuurlijk een sterke leider. Toon was de eerste aan wie ik dacht – ik ken hem al van zijn tijd bij Sony Ericsson als Global director Digital- en ik ben blij dat we na vele maanden praten en challengen, iemand als hem mee aan boord hebben. Onze mensen en onze klanten zullen er wel bij varen”. “Deze uitdaging ligt in het verlengde van mijn ambitie om mee te werken aan de transformatie waarbinnen marketing bijdraagt tot de creatie van de gewenste klantervaring door merken.”, stelt Toon Diependaele. “These Day Y&R heeft al duidelijk bewezen te kunnen meedenken met de klant, niet alleen over hoe over product gecommuniceerd kan worden, maar vooral hoe vanuit marketing een product blijvend kan vernieuwen en verbeteren. “

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be