Trek met Mazda en These Days Y&R naar TomorrowWorld

Het partnership tussen Mazda en Tomorrowland steekt de grens over. Zo creëerde These Days Y&R voor het automerk een uniek 'beat the code' spel

Na een eerste succesvolle samenwerking met het festival in Boom, is nu de internationale broer aan de beurt. Want de winnaar gaat zowaar aan de haal met 2 'full madness' tickets voor TomorrowWorld in Atlanta.

Met een innovatieve wagen naar een vooruitstrevend festival dus. Of omgekeerd.

The journey naar de felbegeerde prijs loopt via een online campagne met bijbehorende microsite. En de opdracht oogt eenvoudiger dan hij is. Zelf even proberen?

Kraak de code op: http://www.jointhejourney.be

Credits:

Client: Mazda

Contact: Joachim Sas

Agency: These Days Y&R

Account Management: Tom Thijs, Seppe Dogge

Creative Director: Samuel De Volder

Creation: Kate Bellefroid & Jolien Tuyteleers

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be