VAB en Wunderman Thompson zomeren in eigen land

Antwerpen - 12 juni 2020

Wunderman Thompson Antwerp creëerde voor VAB een campagne op sociale media, print en radio.

Ondanks dat veel Europese landen de grenzen weer openen voor toeristen, blijven de meeste mensen deze zomer liever wat dichterbij. We voelen ons veiliger in België en verkiezen vakantie in eigen land.

Het verre Argentinië maakt plaats voor het mooie Aarschot. Een drama? Nee hoor! Wunderman Thompson Antwerp en VAB blijven niet bij de gepakte zakken zitten en tonen in de nieuwe campagne dat je ook in eigen land heerlijk zorgeloos kan zomeren.

Het bureau creëerde een zomerse campagne waarbij binnenlandse trekpleisters even goed in de oren klinken als verre exotische oorden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijk kuieren door Bangkoksijde? Hiken door Aarschotland, backpacken door Vietnamur of zonnekloppen in Mallorkapellen? 

Wat het ook wordt, voor ​ avonturen in binnen- of buitenland kan je altijd rekenen op VAB-bijstand. Dag en nacht van Vietnamur tot Bangkoksijde.

De campagne gaat live vanaf vrijdag 12 juni.

VAB_NL20s_Zomer_Spot1_050620.wav

WAV - 3.4 Mb

VAB_NL20s_Zomer_Spot2_050620.wav

WAV - 3.4 Mb

VAB_NL20s_Zomer_Spot5_040620.wav

WAV - 3.7 Mb

 

CREDITS

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
  • Client: VAB
  • Client contact: Caroline Van Den Abeelen, Mathias Jaxcsens, Diane Aerts, Manuel Van Aken, Nancy Van Der Planken
  • Creative Directors: Manuel Ostyn, Pieter Staes
  • Creative team: Maarten Hofman, Katrin Van Eycken
  • Account Manager: Carole Steger, Charlotte De Cock
  • Agency Producer: Ingeborg Van Hoof
  • Graphic Design: Dorien Wendelen
  • Sound design: Menno Van Riet

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be