VAB kiest These Days Y&R als communicatiebureau.

Na een pitch, die zowel strategie als creatie omvatte, heeft VAB These Days Y&R weerhouden.De pitch werd begeleid door Pitchpoint, en in de laatste ronde werd uiteindelijk gekozen voor These Days Y&R.

Rik Hemelaer, algemeen directeur VAB-Bijstand: “ wij hebben onze tijd genomen om een bureau te vinden waar we op lange termijn mee kunnen samenwerken, voor al onze activiteiten. De keuze is op These Days Y&R gevallen vanwege een zeer sterke 360° benadering, met een goede balans tussen het merkstrategische en het business denken. We waren ook onder de indruk van de inzichten en onderbouw aan de hand van de Brand Asset Valuator".

Erwin Jansen, CEO These Days Y&R:” VAB is een mooi merk en een interessante organisatie. De uitdagingen waar zij voor staan en de vele opportuniteiten die ze hebben, sluiten perfect aan bij onze ambitie om de meest waardevolle zakenpartner van onze klanten te zijn. Merkpositionering, branding, CRM, e-commerce, content, retail, product development en service design…wij gaan al onze kennis en competenties kunnen inzetten. Bovendien klikte het vanaf het eerste moment erg goed tussen beide teams”

De samenwerking gaat per onmiddellijk van start.

Erwin Jansen

CEO These Days Y&R

Leen Devillé

B2C Manager VAB-Bijstand

Rik Hemelaer

Algemeen Directeur VAB-Bijstand

Sylvie Versteylen

Managing Director These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be