VAB kiest These Days Y&R als communicatiebureau.

Na een pitch, die zowel strategie als creatie omvatte, heeft VAB These Days Y&R weerhouden.De pitch werd begeleid door Pitchpoint, en in de laatste ronde werd uiteindelijk gekozen voor These Days Y&R.

Rik Hemelaer, algemeen directeur VAB-Bijstand: “ wij hebben onze tijd genomen om een bureau te vinden waar we op lange termijn mee kunnen samenwerken, voor al onze activiteiten. De keuze is op These Days Y&R gevallen vanwege een zeer sterke 360° benadering, met een goede balans tussen het merkstrategische en het business denken. We waren ook onder de indruk van de inzichten en onderbouw aan de hand van de Brand Asset Valuator".

Erwin Jansen, CEO These Days Y&R:” VAB is een mooi merk en een interessante organisatie. De uitdagingen waar zij voor staan en de vele opportuniteiten die ze hebben, sluiten perfect aan bij onze ambitie om de meest waardevolle zakenpartner van onze klanten te zijn. Merkpositionering, branding, CRM, e-commerce, content, retail, product development en service design…wij gaan al onze kennis en competenties kunnen inzetten. Bovendien klikte het vanaf het eerste moment erg goed tussen beide teams”

De samenwerking gaat per onmiddellijk van start.

Erwin Jansen

CEO These Days Y&R

Leen Devillé

B2C Manager VAB-Bijstand

Rik Hemelaer

Algemeen Directeur VAB-Bijstand

Sylvie Versteylen

Managing Director These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com