Vacature creëert interessante jobs bij These Days Y&R.

Vacature koos These Days Y&R voor zijn imago-campagnes.  Een eerste campagne voor Regiojobs moedigt jobzoekers aan om een job dicht bij huis te zoeken.

 

Uit de Salarisenquête van 2014 blijkt immers dat de gemiddelde Belgische werknemer 67 minuten van zijn tijd besteedt aan woon-werkverkeer.

These Days Y&R creëerde een TV-spot waarin de voordelen van dicht bij huis werken in de verf worden gezet aan de hand van een solicitatiegesprek dat een onverwachte wending neemt.


Client: Vacature

Marketing Manager : An Haenen

Agency : These Days Y&R

Creative Director : Werner Van Reck (Act)

Account Director : Pieter Berwaerts

Film & Production : Serdar Pegase - Dagmar Duportail

Pieter Berwaerts

Account Director, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be