Versterking bij Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 03 juli 2019

Met de komst van enkele nieuwe collega’s werd de zomer alvast goed ingezet bij Wunderman Thompson Antwerp! We stellen deze nieuwe aanwinsten graag even voor. 

1. Jorg Meyer

Jorg (33) is sinds mei aan de slag als Visual UI designer. Samen met het team voorziet hij user interface designs voor websites, mails, banners, etc. Hij deed eerder ervaring op bij Dallas Antwerp en Alligence Communications. 

2. Joost van Dijk

De Nederlandse Joost (38) landde enige tijd geleden in Antwerpen en versterkt sinds kort het Telenet-team als Accountmanager. 

 3. Laura Naeyaert

Na een stage van 5 maanden gaat Laura (24) vast aan de slag als Account Executive in het Nationale Loterij-team. En ook al komt ze vers van de schoolbanken, Laura deed ervaring op bij de oprichting van het pop-up agency KOBAYASHI van BAS. 

 4. Judith De Maeyer

Meet Judith (23), de kersverse Front Desk Receptionist bij Wunderman Thompson Antwerp. Net uit school en helemaal klaar om er in te vliegen! Zij zal voortaan gasten met een glimlach welkom heten.

5. Nezar Aseh 

Last but not least: Nezar (28). Deze sportieve jongen, afkomstig uit Syrië, woont sinds 3 jaar in Antwerpen. Nezar vervoegt het onthaalteam als support voor het Office & Facilities Management.

Judith De Maeyer
Judith De Maeyer
Joost van Dijk
Joost van Dijk
Nezar Aseh
Nezar Aseh
Jorg Meyer
Jorg Meyer
Laura Naeyaert
Laura Naeyaert

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be