VML versterkt zijn creatieve rangen

Antwerpen, 19 februari

Met een Master in Visual Arts op zak ruilde Jasper Macken sinds december de schoolbanken van Sint Lucas Antwerpen in voor een plekje bij VML Belgium. Als Creative/Art Director vormt hij een creatief team met Noa Luiten. Zijn passie voor digital en uitzonderlijke designskills zijn ongetwijfeld een aanwinst voor het team.

Over dat laatste kan hij alvast pingpongen met kersvers Senior Design Lead Timothy Helmer die in januari mee aan boord stapte. Als Senior Brand Designer verdiende Timothy onder meer zijn sporen bij CapeRock, waar hij mee verantwoordelijk was voor brand identity projecten voor onder andere NPO en Discovery, en bij SKINN Branding Agency waar hij actief was als Senior Brand Designer. Intussen vond Timothy ook nog de tijd om zijn eigen studio op te richten. Maar hij is ook de stichter van het creatieve platform Creative Network dat onder de koepel ‘Let’s Talk Design’ lezingen en interviews met creatieven organiseert.

En omdat alle goede dingen uit drie bestaan, vervoegde ook Tom Kruijzen de designafdeling als Brand Designer. Van branding en graphic design over illustratie tot art direction: Tom is van vele markten thuis. Zijn portfolio is dan ook even kleurrijk als divers. Naast een bachelor in de beeldende kunsten genoot hij ook een opleiding tot beeldhouwer. Ook met Tom zitten we bij VML dus als gebeiteld!

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com