Werner Van Reck versterkt These Days Y&R als Chief Creative Officer

  • Communicatiebureau zet groei verder
  • Extra mankracht voor leading creatie- en designafdeling
  • Werner Van Reck vormt team met Sam De Volder en Mateusz Mroszczak

Het communicatiebureau These Days Y&R zet het nieuwe jaar in met een belangrijke  versterking voor de creatie- en designafdeling. Werner Van Reck treedt in dienst als Chief Creative Officer.

Werner Van Reck kan bogen op een rijke carrière als creatief directeur en stapt nu over van Act Agency naar These Days Y&R. Hij zal samen met Sam De Volder en Mateusz Mroszczak, die respectievelijk executive creative director en creative director blijven, de creatie- designafdeling verder uitbouwen.

Met z’n drieën zullen ze de groeiplannen en ambities verderzetten. Naast de volle aandacht voor de bestaande en nieuwe klanten,  wordt er ook werk gemaakt van de verdere internationalisering van het bureau; het servicen van Belgische klanten in andere landen; het aantrekken van Europese opdrachten, en een stevigere positie innemen op vlak van creatie en design binnen het Europese Y&R netwerk.

Het continu verbreden van diensten (retail innovatie, content, performance, in house videoproductie, …), houdt in dat competenties steeds opnieuw moeten worden aangescherpt. In die optiek past ook het aantrekken in 2014 van een chief strategy officer Toon Diependaele en het benoemen van van een managing director , Sylvie Versteylen. Ook de groeiende creatie- en designafdeling kon extra managementpower gebruiken, zeker nu These Days Y&R sedert januari Y&R Amsterdam integreert.

Werner Van Reck zal net als de andere creatieve directeurs werken op een portfolio aan klanten, neemt hij de lead in de verdere uitrol van de (brand) design competenties, en zal hij These Days Y&R mee vertegenwoordigen op de markt.

CEO Erwin Jansen is alvast uiterst tevreden. “Ik ken Werner al vanuit mijn tijd bij LDV, 20 jaar geleden. We zijn altijd contact blijven houden. In de eerste plaats als vrienden, het voorbije jaar ook zakelijk. In deze nieuwe positie als Chief Creative Officer hebben we er een ervaren rot bij, die veel goesting heeft om mee te bouwen aan het lange termijn succes van These Days Y&R”, aldus Jansen.

Werner Van Reck

Chief Creative Officer, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com