Wie heeft het strafste fanplan? De 5 finalisten zijn bekend!

Straffe fans maken straffe sport. In die overtuiging gingen Play Sports en These Days een tijdje geleden op zoek naar fans met een plan. Wie op de proppen komt met het strafste idee om nòg straffer te kunnen supporteren, ziet het in vervulling gaan.

5 finalisten…

Vandaag zijn de 5 finalisten bekend. Daaronder een vader en zoon die het clublied van KAA Gent willen laten brengen door een orkest. Een vrouw die het afscheid van Sven Nys wil opluisteren met een comeback van de Svengabus. Een fan van waterpolo die een kolkende atmosfeer wil creëren tijdens een match van z’n geliefde sport. Een mama die ervan droomt om de rugbyclub van haar kinderen op de kaart te zetten met een groot toernooi. En iemand die op de luidste hockeytribune ooit wil zitten.

…1 winnaar!

Nog tot en met zondag 22/11 kan iedereen op zijn of haar favoriet stemmen op samenstraffer.telenet.be/sportbox/fanplan.

De drie fanplannen die de meeste stemmen weten te scoren, gaan naar de eindronde waarin het ultieme fanplan gekozen wordt. Het winnende idee wordt echt gerealiseerd en krijgt een eigen programma, ‘Samen straffer’, op 18/12 op VIER.

Zie ook samenstraffer.telenet.be/sportbox/fanplan
 

Credits:

 • Client: Telenet
 • Contacts: Marilyn Debisschop, Peter Vindevogel
 • Agency: These Days 
 • Account: Stephanie Katic, Sophie Steyaert
 • Chief Creative Officer: Werner Van Reck
 • Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn
 • Creation: Gertjan De Smet, Matthias De Smet, Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers
 • Production: SBS Belgium
 • Creative Director SBS : Steve Brouwers
 • Producer: Annelies Maes
 • Director: Steven Proven
 • Eindredacteur : Chris Mannaerts

AAGENT

MP4 - 103 Mb

HOCKEY

MP4 - 102 Mb

SVENGABUS

MP4 - 107 Mb

TIEGEM

MP4 - 102 Mb

WATERPOLO

MP4 - 106 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be