Word miljonair terwijl je de afwas doet dankzij Nationale Loterij en These Days Y&R

  • e-lotto.be voortaan ook toegankelijk voor smartphone en tablet
  • 11% van de spelers koos tijdens eerste week voor de mobiele site
  • These Days Y&R staat in voor design en strategie

Antwerpen, 8 oktober 2014 - Sinds kort kun je Lotto, Euro Millions, Super Lotto en SCOOORE! ook op je smartphone en tablet spelen. De Nationale Loterij liet These Days Y&R daarvoor een mobiele versie ontwikkelen van e-lotto.be.

Gezien het steeds toenemende gebruik van tablet en smartphone was het een logische stap om een mobiel platform te ontwikkelen. 30 procent van de bezoekers op e-lotto.be surfte er al mobiel heen, maar kon via die weg nog niet meespelen. Daarom kozen Nationale Loterij en These Days Y&R ervoor om de site mobiel toegankelijk te maken.

Tijdens co-creatieve sessies in kleine groepjes mochten gebruikers van e-lotto.be hun mening geven over de werking van de site en de verschillende functionaliteiten  testen. Het resultaat is een modern ogende en gebruiksvriendelijke mobiele site, die is aangepast aan gebruik op kleine schermen.

De lanceringscampagne werd ook verzorgd door These Days Y&R. Door middel van HTML5 banners voor Euro Millions en Lotto op voornamelijk mobiele sites werd de boodschap "Word miljonair, waar en wanneer je wil" verspreid. Uniek aan deze banners is dat ze telkens opnieuw worden geüpdatet met de meest recente jackpotbedragen die te winnen zijn. De trekkingsdatum en de jackpot zijn de meest doorslaggevende argumenten om een speler te overtuigen. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com