Wunderman Brussels en Mort Subite gaan op Toer de Geuze 2019

BRUSSEL – 23 april 2019

Geuze- en kriekliefhebbers, verzamel jullie want dit jaar neemt Mort Subite opnieuw deel aan de Toer de Geuze 2019! Een fijn event, waar uiteraard bekendheid voor gecreëerd moet worden. Wunderman Brussels heeft deze taak op zich genomen en verschillende Facebook posts gerealiseerd.

Voor bierliefhebbers is er op zondag 5 mei een opendeurdag bij Mort Subite! Bierkenners allerlande kunnen de brouwerij ontdekken in zijn volle glorie én tegelijkertijd ook tal van unieke en authentieke bierbelevingen ervaren. Meesterbrouwer Bruno Reinders zal tevens aanwezig zijn; de ultieme kans voor een ontmoeting! 

Voor Mort Subite werden in totaal 5 Facebook posts gemaakt: 1 foto-post en 4 video-posts. De content zal verschillende topics bevatten, zoals Mort Subite zelf, proeverijen en de Oude Schaarbeekse kriek. 

De social content
In de eerste video ligt de focus op de brouwerij. Mort Subite is een kleinschalige brouwerij in het hartje van Kobbegem, die sinds 1686 in werking is. De brouwerij is uitgerust met een unieke koperen brouwzaal en een ruim foederpark.

facebook.com/mortsubitebeer/videos/2342050656079048https://www.facebook.com/mortsubitebeer/videos/2342050656079048/

In video 2 staat de Oude Schaarbeekse kriek centraal. Dit is een kriek die eenmalig gebrouwen is door meesterbrouwer Bruno Reinders. Hij is samengesteld met de klassieke, volmondige ‘oerkrieken’ van deze authentieke bierstijl en is in avant-première te proeven (en uiteraard te kopen) tijdens Tour de Geuze!

facebook.com/mortsubitebeer/videos/298292827766594https://www.facebook.com/mortsubitebeer/videos/298292827766594/

Bij post nummer 3 zal het accent op een proeverij van verschillende jaargangen van de Oude Geuze liggen. Dit is een unieke ervaring die de bezoekers op de opendeurdag kunnen beleven. Ze zullen de rijping van verschillende jaren op de fles kunnen proeven. 

In de laatste video staat de proeverij van de Oude Lambic in het middelpunt. IJverige bierproevers zullen in alle puurheid de Lambic die ligt te rijpen in de foeders ervaren. 

Zin gekregen in deze topdag voor de geuze- en kriekliefhebber? Haast u dan naar http://www.toerdegeuze.be om meer te weten te komen! 

CREDITS

  • Agency: Wunderman Brussels 
  • Client: Mort Subite & Affligem Global – Operating from Alken Maes (Heineken Belgium)
  • Client contact: Lore Oudermans, Jill Goosens
  • Creative Directors: Bob Goor
  • Creative team: Georgios Leontiou
  • Account team: Stephy Germano, Hélène Bouillet
  • Strategy: Melanie Della-Riva
  • Campaign Managers: Annelies Schrevens 
  • Production house: Geronimo 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be