Wunderman Thompson Benelux benoemt Chris Baylis als nieuwe Executive Creative Director voor internationale klanten.

Wunderman Thompson Benelux kondigt met trots de benoeming aan van Chris Baylis als nieuwe Executive Creative Director binnen de International Business Unit. Chris zal verantwoordelijk zijn voor het creatieve leiderschap voor de internationale klanten van het bureau en rapporteert rechtstreeks aan de Chief Creative Officer van het bureau, Sandra Bold. Chris heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reclame-industrie en heeft gewerkt met enkele van 's werelds meest herkenbare merken. Hij staat bekend om zijn unieke en creatieve benadering van het ontwikkelen van geïntegreerde campagnes over meerdere kanalen.

Voordat hij bij Wunderman Thompson Benelux kwam, was Chris Executive Creative Director bij verschillende toonaangevende bureaus in Amsterdam en Londen (Tribal DDB Amsterdam, Dentsu Creative en Iris Londen om er een paar te noemen). Hij heeft talrijke prijzen gewonnen voor zijn uitstekende werk, waaronder Cannes Lions, Eurobest, D&AD en One Show pennen. In zijn nieuwe rol zal Chris het creatieve team van Wunderman Thompson Benelux leiden en nauw samenwerken met klanten om innovatieve oplossingen te leveren die resultaten opleveren.

"We zijn verheugd om Chris aan boord te hebben als Executive Creative Director voor onze International Business Unit," zegt Erwin Jansen, CEO van Wunderman Thompson Benelux. "Zijn schat aan ervaring en creativiteit zal onze creatieve output ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen en ons helpen groei te blijven inspireren en impactvolle campagnes te leveren die de verwachtingen van onze internationale klanten overtreffen."

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com