Wunderman Thompson blijft groeien

ANTWERPEN - 22 december 2020

De lege stoelen bij Wunderman Thompson geraken stilaan gevuld. Vooral figuurlijk dan, in deze tijden van thuiswerk. Want ook nu de kantoren wat verweesd achterblijven, beweegt er vanalles bij het Antwerpse en Brusselse bureau. 16 nieuwe collega’s namen de voorbije maanden een vliegende start. Meestal thuis, van op afstand. Wie zijn ze?

 

Sofie Mees – Accountmanager

Sofie (35) start als Accountmanager voor Rode Kruis Vlaanderen, Randstad, Toyota, DEME en Parship. Na een korte introductie bij Done By Friday en 6,5 jaar bij DPG Media Advertising als Product Manager KIDS wil deze experte in de speelgoed- en gamingsector zich richten op een bredere scope. In haar vrije tijd staat ze het liefst op 8 wieltjes en vindt ze haar uitlaatklep in competitief roller derby!

Laurens Van Lieshout – Digital Project Manager

Laurens startte al enkele maanden geleden bij Wunderman Thompson als Digital Project Manager voor klanten als Nationale Loterij, Microsoft en Telenet. Hiervoor was hij aan de slag bij Internet Architects … En hij is nog steeds zaakvoerder bij HeyHello. Met deze start-up werd hij in 2014 verkozen tot Meest Beloftevolle Starter Van Het Jaar voor het concept Antwerp Port Tours.

 

Annelien Theys – Accountmanager

Annelien (29) vervoegt Wunderman Thompson Antwerpen als Accountmanager voor Nationale Nederlanden, VRT, MNM, Lunchgarden en Universiteit Antwerpen. Ze zette haar eerste stappen in de reclamewereld bij King of Hearts en Dallas Antwerp.

Elisabeth Vanroye – Accountmanager

Elisabeth (29) ruilde Leuven, waar ze 3 jaar werkte voor Kunstmaan, recent voor Antwerpen. Als foodie is ze erop verlekkerd Danone te mogen bijstaan. Leuk weetje: in haar home office lopen twee kantoorkatten rond: Sylvester en Rocky. Wat doet vermoeden dat Elisabeth ook geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken …

Emilie van der Meijden – Account Executive

Na een succesvolle stage begon rasechte Antwerpse ‘Emilie’ bij Wunderman Antwerpen (hoe kan het ook anders) als Account Executive. Met klanten als DEME, Nationale Loterij en Telenet is deze juffrouw van der Meijden absoluut te benijden.

Ellen Bernaers – Service designer en strateeg

Sinds begin oktober is Ellen (37) aan de slag bij Wunderman Thompson Antwerpen én Brussel. In haar rugzak? 15 jaar ervaring in digitale transformatie, customer design en go-to-marketstrategie. Die verzamelde ze eerder als consultant bij Deloitte en KPMG.

Olivier De Laet – Strategic Planner
Sinds juni heeft Wunderman Thompson Antwerpen er met Olivier (34) ook een merkstrateeg bij. Ervaring deed hij de afgelopen 12 jaar op bij TBWA, Dentsu & Dallas Antwerp, waar hij op klanten als PlayStation, ING, AB Inbev & Kinepolis Business zijn professionele lusten mocht botvieren. Bij ons zal hij zich inzetten op Telenet, bpost, VAB en BASE.

Jef Pelkmans – Stategic Planner

In november vervoegde Jef (32) Wunderman Thompson als Strategic Planner voor de Nationale Loterij. Hier kan hij verder bouwen op 6 jaar ervaring als Strategisch Consultant bij Brandhome, en als Marketing- en PR-manager bij riviercruisemaatschappij Scylla AG.

Basel Alakkad – Performance Marketer

Basel (27) is al enkele maanden in dienst als Performance Marketer. Hij werkt deels voor Samsung als business analyst, maar focust ook op klanten als Unilever, Kia en MSD. Voordien verdiende hij zijn strepen als Media Performance Expert voor Proximus.

Aldjia Bessalah – Brand designer

Aldjia is een designer, illustrator en art director uit het Brusselse. Ze werkt sinds 2007 voor verschillende opdrachtgevers op artistieke, culturele en reclame-projecten. En dat voor lokale en internationale bureaus zoals Publicis, Happiness, Air, FamousGrey en Ogilvy. Bij Wunderman Thompson start ze als brand designer!

Han Verschaeren – Social Creative

Han (33) zette zijn eerste stappen als creatief bij LDV United. Nadien verhuisde hij naar AIR waar hij bleef plakken in het content team. Sinds begin oktober maakt hij het mooie weer als (Social) Creatief bij Wunderman Thompson Antwerp, amper 15 minuten rijden met de auto van Boom City, zijn hometown.

Christophe De Pelsemaker – Designer

Sinds begin oktober kwam Christophe (29) als designer aan boord bij Wunderman Thompson in Antwerpen. Voordien was hij Lead Designer bij Neuhaus en hij kan terugblikken op 5 jaar ervaring als freelancer. Hij lanceerde ook de shop en uitgeverij Logo Books.

Jannick Broux – UI-designer

Na een eerste ervaring bij de gemeente Riemst en een pitstop bij Het Poetsbureau - als Grafic -en UI-Designer – werd het voor Jannick (28) tijd voor iets nieuws. Sinds oktober vervoegt hij vanuit het verre Zuid-Limburg het Digex team als UI-Designer.

Hilde Buyle – Senior Revenue Controller

Met haar 25 jaar ervaring bij TBWA als Finance Manager was Hilde (49) klaar voor een nieuwe omgeving en uitdaging. In augustus startte ze bij Wundermann Thompson als Senior Revenue Controller.

Daphne Sannen – Marketing Event Manager (Microsoft)

Ook Daphne kwam aan boord bij Wunderman Thompson om Microsoft nóg beter te servicen als Marketing Event Manager. Zij was al 5 jaar werkzaam bij Microsoft Belux en deed daarvoor ervaring op als Marketing Officer bij Mobile Vikings.

Ouiam Aârras – Discover Program Manager (Microsoft) 

Ouiam ging voor Wunderman Thompson bij klant Microsoft aan de slag als Discover Program Manager. Ze leerde het klappen van de zweep bij American Express Global Business Travel, Belga, Gopress ... ​ Ze houdt van reizen en brengt haar vrije tijd het liefst door met familie en vrienden.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com