Wunderman Thompson Brussel bevestigd als EMEA Centre of Excellence in Health Marketing & Innovation voor Wunderman Thompson Netwerk

BRUSSELS - 01 juli 2019

De medische- en zorgsector staat aan de vooravond van een digitale disruptie. De digitale revolutie zal de zorgsector transformeren en moet bijdragen om de zorg betaalbaar en bereikbaar te houden. Technologieën zoals 3D-printen, AI, blockchain, domotica, big data, Internet of things (IoT), Robotica, Sensoring, VR/AR, transformeren afzonderlijk en in combinaties de zorg en de medische wetenschap in toenemende mate. 

Alle actoren die actief zijn in het domein van de medische- en gezondheidszorg zullen impact ondervinden van deze digitale disruptie. 

Wunderman Thompson Brussel bouwde over de laatste jaren heen een indrukwekkend portfolio uit aan diensten om merken die actief zijn in de gezondheidszorg in die transformatie te begeleiden. Aan de hand van bijvoorbeeld patient journey's, worden relevante diensten en contactstrategieën gedefinieerd die bijdragen tot het verhogen van de bereikbaarheid en de kwaliteit van de zorg. ​ Merken als Bayer, Amgen, Astra Zeneca, GSK, MSD, Merck, J&J, ... doen reeds beroep op de domeinexperten van Wunderman Thompson Brussel.

Brussel wordt nu ook door het nieuwe Wunderman Thompson netwerk bevestigd in haar pioniersrol en zal voor EMEA als het Centre of Health Marketing and Innovation optreden. In het kader van deze nieuwe missie zal het Brusselse kantoor nieuwe talenten recruteren en zal de propositie verder uitgebreid worden naar de volledige zorgsector.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com