Wunderman Thompson Brussel bevestigd als EMEA Centre of Excellence in Health Marketing & Innovation voor Wunderman Thompson Netwerk

BRUSSELS - 01 juli 2019

De medische- en zorgsector staat aan de vooravond van een digitale disruptie. De digitale revolutie zal de zorgsector transformeren en moet bijdragen om de zorg betaalbaar en bereikbaar te houden. Technologieën zoals 3D-printen, AI, blockchain, domotica, big data, Internet of things (IoT), Robotica, Sensoring, VR/AR, transformeren afzonderlijk en in combinaties de zorg en de medische wetenschap in toenemende mate. 

Alle actoren die actief zijn in het domein van de medische- en gezondheidszorg zullen impact ondervinden van deze digitale disruptie. 

Wunderman Thompson Brussel bouwde over de laatste jaren heen een indrukwekkend portfolio uit aan diensten om merken die actief zijn in de gezondheidszorg in die transformatie te begeleiden. Aan de hand van bijvoorbeeld patient journey's, worden relevante diensten en contactstrategieën gedefinieerd die bijdragen tot het verhogen van de bereikbaarheid en de kwaliteit van de zorg. ​ Merken als Bayer, Amgen, Astra Zeneca, GSK, MSD, Merck, J&J, ... doen reeds beroep op de domeinexperten van Wunderman Thompson Brussel.

Brussel wordt nu ook door het nieuwe Wunderman Thompson netwerk bevestigd in haar pioniersrol en zal voor EMEA als het Centre of Health Marketing and Innovation optreden. In het kader van deze nieuwe missie zal het Brusselse kantoor nieuwe talenten recruteren en zal de propositie verder uitgebreid worden naar de volledige zorgsector.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be