Wunderman Thompson Brussels helpt hub.brussels start-ups naar Brussel te lokken

Brussel - 23 november 2020

De keuze voor Brussel als uitvalsbasis biedt start-ups talrijke voordelen, van de gediversifieerde kweekvijver van ervaren talenten om in te vissen tot dynamische ecosystemen met onder andere incubators en sponsoring. Maar omdat die voordelen niet altijd voor iedereen helder zijn, vroeg hub.brussels aan Wunderman Thompson Brussels om een nieuwe campagne uit te werken om start-ups in heel Europa aan te moedigen om zich in onze hoofdstad te vestigen.

Met schijnbare tegenstellingen als 'less boundaries, more connections', 'less crowds, more people', 'less nine to five, more one on one' zet de nieuwe 'less hustle, more business'-campagne de verschillen tussen Brussel en andere grootsteden voor start-ups in de kijker. In de eerste fase wordt de campagne in vijf landen uitgerold: Frankrijk, Italië, Polen, Spanje en het VK. Op basis van verschillen die eigen zijn aan elk land worden gerichte socialmediaberichten geschreven die start-ups aansporen om naar Brussel te verhuizen, want daar worden ze ondersteund in hun groei.

De eerste fase van de campagne zal lopen tot eind 2020. Daarna kan de campagne naar andere landen worden uitgebreid, telkens in een eigen versie.

De campagne bouwt voort op de 'Make more with less'-video die Wunderman Thompson Brussels in maart 2019 voor hub.brussels maakte.

PLATFORMS USED

CREDITS

  • Agency: Wunderman Thompson Brussels
  • Client: hub.brussels
  • Client contact: Emmanuel De Beughem
  • Strategy team: Lise-Marie D’Hooghe, Ana Gassie
  • Creative team: Bob Goor, Georgios Leontiou
  • Motion design en video producer: Georgios Leontiou
  • Copywriting: Christine Mes
  • Account team: Laurence Binot, Manon Wambreuse
  • Media Plan: Basel Alakkad
  • Development and performance team: AdSomeNoise

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be