Wunderman Thompson en AdSomeNoise schieten raak voor Scooore

Scooore zocht en vond via pitch een dedicated partner. Wunderman Thompson en AdSomeNoise vormden één team en dat bleek de perfecte match voor de sportweddenschappen van de Nationale Loterij. Samen haalden de bureaus zowel de digitale als de niet-digitale marketing en communicatie binneuh!

De voorbeschouwing

Sinds 2013 groeide Scooore samen met Wunderman Thompson uit tot een topspeler in een steeds competitievere markt. Recent onderging het merk nog een hele metamorfose, met een rebranding en nieuw wedplatform. Het ging nu om een wettelijk verplichte aanbesteding voor een volledig partnership - inclusief mediaplanning en -aankoop die voordien deel uitmaakten van overkoepelende samenwerkingsverbanden van de Nationale Loterij.

 

Schitterende één-twee

Wunderman Thompson en AdSomeNoise bundelden hun krachten en expertise: strategie, creatie en technologie, maar ook datadriven online marketing vonden elkaar blindelings. Die combinatie overtuigde Scooore dat hen samen koos als lead agency voor merk én media.

Meteen een bevestiging van het vertrouwen in Wunderman Thompson voor de verdere uitbouw van het merk. En tegelijk een keuze voor versterking met AdSomeNoise als slimme speler voor de creatieve doorvertaling, mediaplanning en -buying. Het winnende team zal Scooore de volgende 2 jaar bijstaan, zowel online als in retail.

 

Uittredend mediabureau: Initiative
Nieuwe partner: AdSomeNoise
Verderzetting samenwerking: Wunderman Thompson

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be