Wunderman Thompson en AdSomeNoise schieten raak voor Scooore

Scooore zocht en vond via pitch een dedicated partner. Wunderman Thompson en AdSomeNoise vormden één team en dat bleek de perfecte match voor de sportweddenschappen van de Nationale Loterij. Samen haalden de bureaus zowel de digitale als de niet-digitale marketing en communicatie binneuh!

De voorbeschouwing

Sinds 2013 groeide Scooore samen met Wunderman Thompson uit tot een topspeler in een steeds competitievere markt. Recent onderging het merk nog een hele metamorfose, met een rebranding en nieuw wedplatform. Het ging nu om een wettelijk verplichte aanbesteding voor een volledig partnership - inclusief mediaplanning en -aankoop die voordien deel uitmaakten van overkoepelende samenwerkingsverbanden van de Nationale Loterij.

 

Schitterende één-twee

Wunderman Thompson en AdSomeNoise bundelden hun krachten en expertise: strategie, creatie en technologie, maar ook datadriven online marketing vonden elkaar blindelings. Die combinatie overtuigde Scooore dat hen samen koos als lead agency voor merk én media.

Meteen een bevestiging van het vertrouwen in Wunderman Thompson voor de verdere uitbouw van het merk. En tegelijk een keuze voor versterking met AdSomeNoise als slimme speler voor de creatieve doorvertaling, mediaplanning en -buying. Het winnende team zal Scooore de volgende 2 jaar bijstaan, zowel online als in retail.

 

Uittredend mediabureau: Initiative
Nieuwe partner: AdSomeNoise
Verderzetting samenwerking: Wunderman Thompson

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.vml.com