Wunderman Thompson en bpost capteren de liefde van Belgen voor hun brievenbus

Papieren post mag dan al zo lang bestaan, het is allesbehalve achterhaald. Reclame via Paper Mail wordt zelfs met open armen ontvangen bij de consument. Dat bewijzen enkele trotse brievenbuseigenaars in de nieuwe B2B-campagne van bpost media.

Een aap, legomannetje of benzinepomp in je voortuin? Wunderman Thompson creëerde drie docureportages getiteld “Belgen en hun brievenbus”. Daarin tonen de eigenaars van de origineelste brievenbussen van het land dat geen moeite te veel is als het om post ontvangen gaat. En ze zijn niet alleen: maar liefst 80% van de Belgen is nieuwsgierig naar de reclame in hun brievenbus. Nog meer voordelen van Paper Mail ontdek je in de filmpjes die worden getarget via LinkedIn en op de bijhorende webpagina lovepapermail.be

Daarnaast pronken de originele brievenbussen ook in een print-advertentie en… hoe kan het ook anders: direct mail. In dit innovatieve exemplaar met ingebouwd scherm werden marketeers op een opvallende manier getarget met alle voordelen van het product.

lovepapermail.be

Credits

Agency: Wunderman Thompson Antwerp ​
Client: bpost ​
Client contacts: Alexandra Dankelman, Magali Verbelen, Frederic Jadinon ​
Creative Directors: Manuel Ostyn, Kristof Snels ​
Creative team: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers ​
Account Managers: Mieke Moortgat, Mieke De Ridder ​
Strategy: Melanie Dalla-riva ​
Design: Katrien Muller ​
Motion design: Bert Beckers ​
Copywriting: Joeri Quinet, Jerome Van Den Broeck ​
DTP: Theo Hagtingius, Jan-Bart Debruyne, Anja Van den Broeck ​
Agency producer: Ingeborg Van Hoof, Tom Bungeneers, Toon Vandenbranden ​
Production Company: De Mensen Postproduction ​
Company: Pixmix Studios

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be