Wunderman Thompson en Mazda maken de proefrit van hun leven

Antwerpen – 01 oktober 2019

Sinds september heeft Mazda er een nieuwe telg bij. Z’n naam? De CX-30. Deze compacte SUV is de ideale wagen voor iedereen die de volgende stap in z’n leven wil zetten zoals een carrièreswitch, trouwen of gezinsuitbreiding. 

Naast de adaptatie van de internationale tv-spot en OOH, werd Wunderman Thompson Antwerp gevraagd om de campagne ook digitaal door te trekken. Het bureau kwam op de proppen met “De proefrit van je leven”, een sociaal experiment waarin Matteo Simoni en Julie VanH niet alleen de nieuwe CX-30 testen, maar ook of ze klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. 

Zo maakte Matteo Simoni een testrit met een testkind. In deze video krijgt de acteur, die zijn eerste kindje verwacht, gezelschap van de immer nieuwsgierige flapuit Tuur. Terwijl er naast bruid-in-spé Julie VanH plots een iets té enthousiaste en verleidelijke bruidegom plaatsneemt. Een testrit met een testbruidegom dus. Zo kregen ze niet alleen het rijplezier en comfort van de CX-30 voorgeschoteld, maar ook een kleine reality check. ​ 

Het resultaat wordt van eind september tot midden oktober volop ingezet op Facebook, Instagram en als pre-rolls op Youtube en nieuwswebsites. 

Want als het leven een versnelling hoger schakelt, kan je er maar beter klaar voor zijn. Mazda kan het weten, ze hebben net zelf hun familie uitgebreid.

Klik hier om de Franstalige testfilmpjes van Julie VanH te ontdekken.

 

CREDIT LIST

 • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
 • Client: Mazda Belux
 • Client contact: Veroniek Hesters, Bert De Vidts
 • Creative Directors: Sam De Volder
 • Creative team: Tijs Dejonckheere, Wout Geysen
 • Account team: Sander Van de Wiele, Tom Thijs, Matti Verhaegen
 • Strategy: Tom Vingerhoets, Alexander Kolenberg
 • Social: Dieneke Van Gerrewey
 • Agency producers: Ingeborg Van Hoof, Amélie Van Campen, Griet Wils
 • Production house: De Machine
 • Influencer agency : Native Nation

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be