Wunderman Thompson en Rode Kruis-Vlaanderen laten radiopresentatoren bloed geven voor hun luisteraars.

Antwerpen - 30 mei 2022

Met de campagne #geefvoorelkaar die in maart gelanceerd werd, bewezen Wunderman Thompson en Rode Kruis-Vlaanderen dat de groep van mensen waarmee we een diepe band voelen, veel groter is dan we denken. En de reden om bloed of plasma te doneren dus ook, want de kans dat je een leven redt dat je dierbaar is, is reëel.

Vanaf vandaag wordt de campagne uitgebreid met 13 unieke radiospots, waaraan bekende presentatoren van evenveel zenders meewerkten. Want naast voetbalsupporters, collega’s, cosplayers, sporters, concertfans of studenten, wil Rode Kruis-Vlaanderen nu ook de radiocommunity motiveren om bloed te geven voor elkaar.

In de spots horen we telkens twee luisteraars vertellen voor wie zij geven, gevolgd door een bekende stem van de betreffende zender. Die geeft natuurlijk voor al z’n luisteraars en stelt daarna de vraag: voor wie geef jij? Sander Gillis van MNM voegt zelfs de daad bij het woord en trotseert z’n angst voor naalden door live op de radio bloed te doneren.

De spots lopen vanaf 30 mei, dus laat je vanaf dan volop overtuigen door je favoriete presentator op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel, StuBru De Tijdloze, MNM, MNM hits, Qmusic, Joe, TOPradio, Willy, Nostalgie, NRJ of One World Radio en maak meteen een afspraak via rodekruis.be.

RODEKRUIS_NL20_JOE_MIX2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_MNM_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_NOSTALGIE_MIX3.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_NRJ_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_ONEWORLD_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_Q_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_RADIO1_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_RADIO2_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_STUBRU_MIX2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_TOPrADIO_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

RODEKRUIS_NL20_WILLY_mix2.wav

WAV - 3.7 Mb

CREDITS:

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
  • Client: Rode Kruis-Vlaanderen
  • Client contact: Sara Jacobi, Ann Jansen, An Van Sande
  • Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn, Sam De Volder
  • Creative team: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers
  • Account team: Annelies Nyns, Molly Waeytens
  • Strategy: Els Raemdonck
  • Agency producer: Thomas Anthoni
  • Radio & Music Agency: Studio Helsinki

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be